Visagist Zwolle

 
Je hebt slechts één kans om een goede eerste indruk te maken, en die kans wil je natuurlijk volledig benutten. Of je nu op het punt staat om te schitteren op een bruiloft, een feestelijke gelegenheid hebt, een belangrijke zakelijke afspraak hebt, of zelfs voor een cruciaal sollicitatiegesprek staat. Ik, als visagist nabij Zwolle, sta klaar om je te helpen met een professionele uitstraling. Want die allereerste indruk is onvervangbaar. Bij Beauty You streef ik ernaar om de mooiste versie van jou naar voren te brengen, op een manier die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Elk gezicht is anders, en als visagist en hairstylist is het mijn passie om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Bij mij kun je terecht voor een complete transformatie! Ik garandeer dat je er verzorgd en stralend uitziet, of het nu voor een zakelijke ontmoeting of een speciale bruiloft is.

Make-up Zwolle

Wil je graag persoonlijk make-up advies dat volledig op jou is afgestemd? Dat kan! Met mijn persoonlijke make-up adviessessie kom ik naar jou toe, of je nu thuis bent of op een andere locatie. We beginnen met het bekijken van de make-up producten die je al in je bezit hebt. Vervolgens wil ik graag horen hoe jij gewoonlijk je make-up aanbrengt en welke aspecten van jezelf je het meest wilt benadrukken. Samen zullen we bespreken welke punten je het beste kunt accentueren en welke je wellicht wilt camoufleren. We nemen stap voor stap jouw wensen door en ik geef je persoonlijk make-upadvies dat speciaal op jou is afgestemd. Tijdens deze sessie zul je zelf actief aan de slag gaan, zodat je daadwerkelijk leert en praktische ervaring opdoet met de aangeboden make-up technieken.

Hairstyling Zwolle

Als gediplomeerd allround hairstylist nabij Zwolle richt mijn expertise zich op diverse aspecten van hairstyling. Hierbij kun je denken aan het krullen, opsteken en creëren van verschillende vlechten. Het is belangrijk op te merken dat ik me niet bezighoud met knippen of kleuren, maar mijn focus ligt op het stylen van haar. Bovendien bied ik naast hairstyling ook visagie diensten aan. Of je nu de voorkeur geeft aan hairstyling op locatie in Zwolle of bij mij op locatie in Elburg, ik pas me graag aan aan jouw wensen en comfort. Als klant staat jouw tevredenheid voorop, en als je specifieke verzoeken hebt, denk ik graag met je mee. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie over de hairstyling die je in de regio Zwolle wilt laten verzorgen.

Bruidsstyliste in Zwolle

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven, en dat snap ik heel goed. Als bruidsstyliste in Zwolle sta ik klaar om je te helpen stralen op je trouwdag. Samen plannen we een proefsessie voor je bruidsmake-up en bruidskapsel, zodat je er op de grote dag zelf perfect uitziet en je vol zelfvertrouwen voelt.

Workshops

Wil je zelf leren hoe je je make-up en haar kunt stylen als een professional? Bij Beauty You bied ik workshops aan waar je de geheimen van visagie en hairstyling kunt ontdekken. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verfijnen, mijn workshops zijn geschikt voor iedereen die graag meer wil leren.

Visagist Zwolle nodig?

Of je nu op zoek bent naar een visagist voor een speciale gelegenheid, je bruiloft of gewoon om jezelf te verwennen, ik sta voor je klaar. Ik streef naar perfectie in elke make-up en hairstyling die ik creëer en ik gebruik alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik ben jouw vertrouwde visagist dichtbij Zwolle en kijk ernaar uit om jouw schoonheid te accentueren en je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Laat een bericht achter

Wil je meer informatie over mijn visagie en hairstyling of heb je een vraag? Neem dan contact met me op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Jacquelien Koele

Visagist en hairstylist

Wil je direct contact met mij opnemen? Dat kan telefonisch of per mail, ik help je graag verder!

    @beautyyou.jacquelien  

    info@beautyyou.nl

    0525 74 40 54

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: