Beautyworkshops
 
Mijn workshops kunnen plaatsvinden op een door jou gewenste locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis. Samen kijken we welke producten je al hebt, welke producten het beste zijn voor je huid en welke technieken je het best kan toepassen. Vervolgens ga jij zelf aan de slag, zodat je er het meest van leert. Ik geef individuele workshops, maar het is ook mogelijk om samen te komen.

Visagie workshop
Hoe creëer je de look die bij jou past? In de visagie workshop leer je hoe je jezelf van je mooiste kant kunt laten zien. Je leert in de praktijk hoe je make-up toepast voor een uiterlijk wat bij jou past. Tijdens de workshops werken we met het professionele merk Make-up studio waarvan je de producten na afloop ook eventueel kunt aanschaffen. We doorlopen in 2 uur tijd jouw persoonlijke wensen en vragen voor een perfecte make- up look! Hieronder heb je een voorbeeld van hoe een workshop eruit kan komen te zien. Jij kiest dus zelf een onderdeel of meerdere onderdelen uit die jij graag wilt bespreken.

Programma:
• Ontvangst koffie/thee en wat lekkers.
Huidverzorging, De basis een frisse , stralende huid. Make-up ready.
Visagie basis, Je leert hoe je nou die frisse en egale huid krijgt . De do’s en dont’s van foundation. En Hoe je die die donkere kringen weg kunt werken.
Eyes, Hoe krijg ik nou die sprekende ogen en hoe vervaag ik nou op de juiste manier mijn oogschaduw.
Wenkbrauw, Hoe teken ik op de juiste manier mijn wenkbrauw, zodat ik een liftend effect krijg en welke kleur gebruik ik daarvoor.
Lips, Wat is het geheim van een lipstick die goed blijft zitten.

Locatie: Vooronder 2, Elburg (pand Syntech-IT) of eigen locatie

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
    29,95 pp           2 uur           Vanaf 4 - 6 personen
 
    @beautyyouelburg           info@beautyyou.nl           0525 74 40 54
 
 
Mijn persoonlijke make-upadviessessie stem ik helemaal op jou af. Tijdens deze make-upsessie kom ik naar je toe. Dit kan zowel bij jou thuis als op een andere locatie.

We kijken eerst naar de make-upproducten die je al bezit. Daarna wil ik graag weten hoe jij jezelf opmaakt en wat jij het mooist vindt aan jezelf. Samen kijken we naar de punten die jij het best kan accentueren en naar de punten die je misschien liever camoufleert.


Persoonlijk en passend advies
Daarna gaan we aan de hand van jouw wensen een stappenplan doorlopen om je te voorzien van een goed en persoonlijk make-upadvies. Tijdens deze stappen komen verschillende dingen naar voren. Denk hierbij aan dingen zoals:

• Beschik je over de juiste (basis)producten? We bespreken welke producten het best bij je passen
• De technieken die je kan toepassen om de mooiste versie van jezelf te laten zien.
• Ik ga laten zien wat een product, wat wellicht nieuw is voor je, voor jou kan doen.

Ik neem mijn make-upkoffer mee ter inspiratie, maar je mag zelf aan de slag. Zo leer je daadwerkelijk van je make-up sessie en kun je erzelf mee aan de slag.
Deze make-upsessie kan ik voor jou persoonlijk doen, maar ook groepen, zoals een vrijgezellen- of kinderfeestje zijn van harte welkom. Bij een kinderfeestje kan de workshop eventueel in combinatie met een fotograaf.

Mijn persoonlijke make-up sessie stem ik helemaal op jou af

 
Mannen
Make-up is al jaren geen vrouwending meer, steeds meer mannen wagen zich aan de gezichtscrèmes en de foundation om kleine oneffenheden weg te werken. In het dagelijkse leven is make-up voor mannen nog wat vreemd, maar toch zie je het steeds meer. Tijd om de taboe te doorbreken dus!

Ook mannen hebben last van kleine oneffenheden in het gezicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan donkere kringen onder de ogen, vlekjes in het gezicht of een glimmend of juist grauw gezicht. Een simpele concealer of bronzing poeder biedt uitkomst voor een frisse look gedurende de dag.

Mannen zijn daarom ook van harte welkom bij mij voor een gezichtsboost. In slechts drie simpele stappen heb je een natuurlijke look met minder oneffenheden.
 
 
Heb je al besloten dat je een sessie wil boeken? Superleuk! Het is ook een leuk idee om een persoonlijke make-upsessie cadeau te geven, zodat je gezellig samen kunt komen. Wil je graag meer informatie over wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: