Beauty & Business
 
Een nieuw programma speciaal voor de business - minded vrouw

Zakelijk zichtbaar met een professionele look
Ik geloof in de kracht van uiterlijke verzorging zowel online als offline. Want je uiterlijk is altijd verbonden met je innerlijk. Daarom is het goed om regelmatig stil te staan bij je werk en je bij je uitstraling. Het is de basis voor persoonlijk en uiteindelijk zakelijk succes. Mijn masterclass Beauty & Business gaat voor jou het verschil maken. Ik help je graag.

Succesvol ondernemen met een uitstraling die bij jou past.

Een nieuw level van zichtbaarheid.
Met meer dan 10 jaar ervaring in de luxe-cosmetica wereld. En gewerkt te hebben op verschillende management gebieden, weet ik als geen ander hoe je kunt groeien met jouw business vanuit authenticiteit. Jouw eigen unieke persoonlijkheid in lijn met een uitstraling die bij jou past.

Het resultaat : een zelfverzekerde, professionele en authentieke 'look & feel'. Die helemaal bij jou past.

Dit noem ik “Een nieuw level van zichtbaarheid”
 
Is de masterclass Beauty & Business iets voor mij?
Het leuke aan deze masterclass is dat het interactief is. Jij gaat tijdens deze masterclass zelf aan de slag met mooie producten en persoonlijke tips. Want het is uiteindelijk de bedoeling dat je dagelijks thuis jouw eigen look and feel kunt gaan toepassen. Doordat we in kleine groepen aan de slag gaan raak je volop geïnspireerd door mij, maar ook door de andere deelnemers in de groep. Dit geeft je meteen een boost en extra zelfvertrouwen.

Je (her)ontdekt jou eigen kwaliteiten.

Je bent van harte welkom.
 

Masterclass programma

The power of make-up
We bespreken hierin een stukje geschiedenis in combinatie met make-up vandaag de dag.

De psychologie van het uiterlijk komt in deze masterclass ruim aan bod.

We gaan aan de slag met het maken van een moodboard. Hoe zie jij jezelf in jouw ideale droomwereld?

En tot slot leer je alle tips and trics over het creëren en tekenen van de perfecte wenkbrauw. En ga je daar zelf mee aan de slag. Je wenkbrauw bepaald namelijk 70% van je uitstraling.

Het resultaat van deze dag geeft je meer inzicht in hoe jij je zelf ziet en wat jij graag zou willen en hoe je dit kunt bereiken.
Wat wil jij bereiken op het gebied van zakelijk imago?
De laatste masterclass staat in het teken van een korte terugblik op de vorige keren.

We gaan aan de slag met de vraagstelling : Wie wil je zijn en wat wil je uitstralen en wat heb je daarvoor nodig. De onderwerpen motivatie en houding komen hierbij aan bod..

Hoe bereid jij je voor op een zakelijke afspraak. Een gastspreker geeft hierover tips . Denk hier bij aan : Authenticiteit, houding en natuurlijk je eigen motivatie.

Het resultaat: Jouw binnenkant matcht/ in lijn met je buitenkant. Mensen onthouden wie je bent.


De beste versie van jezelf!
Dit is een privé sessie die je bij mij na afloop van de Masterclass kunt boeken.

Hierin gaan we nog meer het beste uit je zelf halen door middel van een totale look .

Je krijgt zowel een persoonlijk make- up als haarstylings advies en we maken het gehele plaatje compleet met een prachtige outfit.

En sluiten het af met een professionele fotoshoot.

Je krijgt een persoonlijk make-up en hairstylings advies van mij en vervolgens gaan we private shoppen voor een style/kleding advies voor jou in het mooie stadje Elburg. We leggen dit super mooie resultaat vast middels een zakelijke fotoshoot . Zo kun je na afloop je social media kanalen ook meteen aantrekkelijk optimaliseren.

Het resultaat: Jij bent echt helemaal ready to go om succesvol te gaan ondernemen.
De kracht van een verzorgd uiterlijk.
In deze masterclass kijken we even kort terug op de vorige keer.

We gaan vandaag kijken hoe het zit met jouw “Sweetspot” van geluk. Want hoe wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van jou imago?

Want denk jij er wel eens over na over waar je nu echt goed in bent? En wat jij nu daadwerkelijk leuk vindt ? Na deze masterclass heb jij voor jezelf weer duidelijk waar jou kwaliteit en passie ligt.

Daarna laat ik je zien hoe je met maar 5 make-up producten in een handomdraai een mooie zakelijke look aanbrengt. Zodat jij nog professioneler, zelfverzekerder en stralender jezelf kunt laten zien.

Je gaat zelf lekker aan de slag, want door te doen leer je des te beter.

Het resultaat van deze dag: Jouw eigen unieke persoonlijkheid in lijn met een uitstraling die bij jou past , met als resultaat een zelfverzekerder , professioneler en authentieke look and feel. Wat het verschil kan gaan maken.

 

Wist u dat…

Psychologisch onderzoek heeft bewezen dat mensen die veel aandacht besteden aan hun uiterlijk gezonder, langer en bovendien veel gelukkiger in het leven staan?
Dat uiterlijke verzorging direct invloed heeft op sales-resultaten?

Er zijn bedrijven die voor hun medewerkers een ‘lookbook’ opstellen, of te wel; professionele richtlijnen voor de uitstraling van de medewerkers in een bedrijf, om zo het merk en/of product een positieve boost te kunnen geven.

Uit ervaring binnen de Luxe Cosmetica weet ik hoe vrouwen, maar ook mannen zich zoveel krachtiger en succesvoller kunnen voelen door de juiste make-up/verzorgingstips toe te passen.

Beauty You wil graag helpen een positief uiterlijk te creëren voor iedereen, zodat je zelfverzekerder, professioneler en overtuigender overkomt op je afspraak . Dit geeft direct een positieve VIBE zowel bij de medewerker persoonlijk als voor de klant die tegenover je staat.
 

Je gezicht is je eerste visitekaartje

Mijn werkwijze
Doormiddel van creatieve workshops, trainingen of 1 op 1 sessies kan ik u en uw team laten zien hoe je de meest sales-minded look kan creëren om echt het verschil te maken voor uw bedrijf én ook voor uw klanten. Een Win-Win situatie!

Wat zou dit voor uw bedrijf kunnen betekenen? Het lijkt mij ontzettend leuk dit vrijblijvend met u door te nemen.
 
Online make-up sessie
Hoe zie jij eruit tijdens je Zoom call?

Wist je dat tijdens je online meeting je uitstraling voor 70% weg valt. Waardoor je er sneller vermoeid of flets eruit ziet. Ik help je graag professioneel zichtbaar te zijn met een look die bij jou past.

In een online make-up sessie van 60 min. Leer ik je vanachter je computer hoe jij een business ready look aanbrengt afgestemd voor een zoom of videocall meeting.
Of misschien heb je nog tips nodig voor je dagelijkse look. Dat kan ook in een online make-up sessie.

Jij gaat zelf lekker aan de slag met je eigen make-up producten. En leert in korte tijd een perfecte make-up look aan te brengen, waar jij je prettig bij voelt.

Ik help je graag.

 
Zakelijke afspraak?
Je wilt graag zelfverzekerd en professioneel overkomen, bijvoorbeeld wanneer je in het openbaar moet spreken of bij een sollicitatie. Je gezicht is je eerste visitekaartje, een goede make-up is dus van belang. De juiste make-up geeft je dan ook een professionele en verzorgde uitstraling.

Factoren zoals belichting en transpiratie hebben invloed op hoe jouw make-up eruitziet. Ik help je hier graag bij, zodat jij verzorgd en professioneel op jouw zakelijke afspraak verschijnt.
 

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: