Beauty & Business
 
 
 
Een nieuw programma speciaal voor de business - minded vrouw

Zakelijk zichtbaar met een professionele look
Ik geloof in de kracht van uiterlijke verzorging zowel online als offline. Want je uiterlijk is altijd verbonden met je innerlijk. Daarom is het goed om regelmatig stil te staan bij je werk en je bij je uitstraling. Het is de basis voor persoonlijk en uiteindelijk zakelijk succes. Mijn masterclass Beauty & Business gaat voor jou het verschil maken. Ik help je graag.

Succesvol ondernemen met een uitstraling die bij jou past.

Een nieuw level van zichtbaarheid.
Met meer dan 10 jaar ervaring in de luxe-cosmetica wereld. En gewerkt te hebben op verschillende management gebieden, weet ik als geen ander hoe je kunt groeien met jouw business vanuit authenticiteit. Jouw eigen unieke persoonlijkheid in lijn met een uitstraling die bij jou past.

Het resultaat : een zelfverzekerde, professionele en authentieke 'look & feel'. Die helemaal bij jou past.

Dit noem ik “Een nieuw level van zichtbaarheid”
 
Is de masterclass Beauty & Business iets voor mij?
Jazeker is dit iets voor jou!

Deze masterclass zorgt ervoor dat je anders naar je werk en uitstraling gaat kijken.
Het geeft je nieuwe inzichten en dat geeft je vervolgens weer een boost aan nieuwe energie. Of te wel een bewustwording van….je eigen ik.

Je (her) ontdekt jou eigen kwaliteiten, wat het verschil kan gaan maken.
Dus ben jij toe aan een nieuw level van zichtbaarheid.

Dan is het volgen van deze masterclass Beauty & Business de ideale tool!
Je bent van harte welkom.
 
 
 

Masterclass programma

The power of make-up

De psychologie van het uiterlijk komt in deze masterclass ruim aan bod.

Wat is jou verhaal!

Waarom doe je wat je doet en waar loop je tegenaan in het dagelijks bedrijfsleven.
We gaan aan de slag met het maken van een moodboard. Want hoe zie jij jezelf in jouw droomwereld?

De psychologie van het uiterlijk komt in deze masterclass ruim aan bod. Waarom doe je wat je doet en waar loop je tegenaan in het dagelijks leven.

En tot slot leer je alle tips and trics over het creëren en tekenen van de perfecte wenkbrauw. En ga je daar zelf mee aan de slag.

Het resultaat van deze dag geeft je meer inzicht in hoe jij je zelf ziet en wat jij graag zou willen en kunt bereiken.

Of te wel een bewustwording van….jezelf.
De kracht van een verzorgd uiterlijk.

In deze masterclass gaan we nog dieper in op het moodboard dat we hebben gemaakt en hoe we dat tot leven kunnen laten komen.

We gaan vandaag kijken hoe het zit met jouw “Sweetspot” van geluk. Want hoe wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van zakelijk imago?

Want denk jij er wel eens over na over waar je nu echt goed in bent? En wat jij nu daadwerkelijk leuk vindt ? Na deze masterclass heb jij voor jezelf weer duidelijk waar jou prioriteiten liggen.

Daarna ga jij persoonlijk zelf aan de slag met hoe jij met maar 5 make-up producten in een handomdraai een mooie zakelijke look aanbrengt. Zodat jij nog professioneler, zelfverzekerder en stralender jezelf kunt laten zien.

Het resultaat van deze dag: Jouw eigen unieke persoonlijkheid in lijn met een uitstraling die bij jou past , met als resultaat een zelfverzekerder , professioneler en authentieke look and feel. Wat het verschil kan gaan maken.

Wat wil jij bereiken op het gebied van zakelijk imago?

De 3e masterclass staat in het teken van Hospitality, Gastvrijheid en Premium Service verlenen.

Want wat doe jij vandaag om morgen een betere dag te hebben? Wie wil je zijn en wat wil je uitstralen en wat heb je daarvoor nodig?

En Hoe bereid jij je voor op een zakelijke afspraak. Een gastspreker geeft hierover hele bruikbare tips. Denk hier bij aan : Authenticiteit, houding en natuurlijk je eigen motivatie.

We sluiten deze masterclass af met een mooie visagie look in combinatie met een professionele fotoshoot, Zo kun je na afloop je social media kanalen ook meteen aantrekkelijk optimaliseren.

Het resultaat: Jouw binnenkant loopt synchroon met je buitenkant. Mensen onthouden wie je bent. Jij bent echt helemaal ready to go om succesvol te gaan ondernemen.


De beste versie van jezelf!

Nog graag een privé sessie boeken

Je bent van harte welkom , om jou wensen tijdens een kop koffie 1-op 1 met mij te bespreken.

Samen kijken we waar jij voor staat en wat jij graag wilt uitstralen en gaan we daarmee in alle rust aan de slag.

Zo ben jij op elke situatie voorbereid
.

 

Wist u dat…

Psychologisch onderzoek heeft bewezen dat mensen die veel aandacht besteden aan hun uiterlijk gezonder, langer en bovendien veel gelukkiger in het leven staan?
Dat uiterlijke verzorging direct invloed heeft op sales-resultaten?

Er zijn bedrijven die voor hun medewerkers een ‘lookbook’ opstellen, of te wel; professionele richtlijnen voor de uitstraling van de medewerkers in een bedrijf, om zo het merk en/of product een positieve boost te kunnen geven.

Uit ervaring binnen de Luxe Cosmetica weet ik hoe vrouwen, maar ook mannen zich zoveel krachtiger en succesvoller kunnen voelen door de juiste make-up/verzorgingstips toe te passen.

Beauty You wil graag helpen een positief uiterlijk te creëren voor iedereen, zodat je zelfverzekerder, professioneler en overtuigender overkomt op je afspraak . Dit geeft direct een positieve VIBE zowel bij de medewerker persoonlijk als voor de klant die tegenover je staat.
 

Je gezicht is je eerste visitekaartje

Mijn werkwijze
Doormiddel van creatieve workshops, trainingen of 1 op 1 sessies kan ik u en uw team laten zien hoe je de meest sales-minded look kan creëren om echt het verschil te maken voor uw bedrijf én ook voor uw klanten. Een Win-Win situatie!

Wat zou dit voor uw bedrijf kunnen betekenen? Het lijkt mij ontzettend leuk dit vrijblijvend met u door te nemen.
 
Online make-up sessie
Hoe zie jij eruit tijdens je Zoom call?

Wist je dat tijdens je online meeting je uitstraling voor 70% weg valt. Waardoor je er sneller vermoeid of flets eruit ziet. Ik help je graag professioneel zichtbaar te zijn met een look die bij jou past.

In een online make-up sessie van 60 min. Leer ik je vanachter je computer hoe jij een business ready look aanbrengt afgestemd voor een zoom of videocall meeting.
Of misschien heb je nog tips nodig voor je dagelijkse look. Dat kan ook in een online make-up sessie.

Jij gaat zelf lekker aan de slag met je eigen make-up producten. En leert in korte tijd een perfecte make-up look aan te brengen, waar jij je prettig bij voelt.

Ik help je graag.

 
Zakelijke afspraak?
Je wilt graag zelfverzekerd en professioneel overkomen, bijvoorbeeld wanneer je in het openbaar moet spreken of bij een sollicitatie. Je gezicht is je eerste visitekaartje, een goede make-up is dus van belang. De juiste make-up geeft je dan ook een professionele en verzorgde uitstraling.

Factoren zoals belichting en transpiratie hebben invloed op hoe jouw make-up eruitziet. Ik help je hier graag bij, zodat jij verzorgd en professioneel op jouw zakelijke afspraak verschijnt.
 

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: