Bruidsstyliste
 

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven

Dan wil jij er natuurlijk ook op je mooist uitzien. Ik help je daar graag bij!

Als bruidsstyliste kan ik je bruidslook professioneel verzorgen wat betreft haar en make-up.

Bruidsstyliste zijn is een vak! Ik zorg ervoor dat mijn kennis up to date is en mijn producten hoogwaardig zijn. Graag neem ik volledig de tijd om goed te luisteren naar de wensen van jou als bruid zowel tijdens de proefsessie als op de dag zelf. Ik sta voor Professionaliteit, kwaliteit en service. En dat zie je terug in mijn werk .

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling en maakt het perfecte plaatje compleet. Ik zorg ervoor dat je je zelf blijft maar dan wel op de allermooiste manier! Passend bij jouw en je trouwjurk. Daarbij gebruik ik producten van hoogwaardige kwaliteit, zodat de make-up perfect blijft zitten.
Wat betreft het bruidskapsel. Recent heb ik opleiding speciaal voor bruidskapsels gevolgd, zowel bij Baron Academy als bij Maria's Hairlooks. De nieuwste exclusieve technieken zijn mij hier aangeleerd. Denk hierbij aan twinwave, twisten en het verwerken van een 3D in het kapsel. Het leren werken met extensions, opvulstukken, sluier en bruidsaccessoires zijn hier tevens aanbod gekomen. Graag creëer ik bij jouw ook z’n prachtig kapsel. Want een bruidskapsel is toch daadwerkelijk iets heel anders dan een opsteekkapsel. En ten slotte is het haar van de bruid veel exclusiever dan dat van haar gasten!

Vooraf gaande aan je trouwdag nodig ik je graag uit voor een persoonlijke kennismaking om je wensen te bespreken voor de bruidsvisagie en het bruidskapsel. Vandaar uit maken we een vervolgafspraak voor de proefsessie van de bruidsvisagie en het Bruids kapsel. Tijdens de proefsessie gaan we daadwerkelijk aan de slag. Zodat je alvast een voorproefje krijgt van hoe prachtig jij eruit zult komen te zien op jullie grote dag. Aan de hand van de bruidsstylingkaart vullen we alle belangrijke gegevens in en het product gebruik voor op de dag zelf. Tevens heb je de mogelijkheid bij mij extensions of haarsieraden te huren voor op de dag zelf.

Ook aan een Bridal Beauty Bag is gedacht. Hierin zitten jouw onmisbare eerste hulp producten voor op de dag zelf. Denk hierbij aan de juiste kleur lipstick, een mini haarlak, smintjes en niet te vergeten….. zakdoekjes. Aan alles wordt gedacht zodat jij onbezorgd kunt gaan genieten van jullie belangrijke dag. Ik kom graag op de locatie die jij wenst, zodat jij de dag relaxt begint en wordt omgetoverd tot een prachtige bruid. Verder verzorg ik ook graag de make-up van je gasten zoals je (schoon)moeder, (schoon)zussen en vriendinnen.

 

Bruidsarrangement

*Intakegesprek in de salon.
*Proef bruidskapsel en proef bruidsvisagie in de salon.
*Duur 2,5/ 3 uur.
*Bruidskapsel en Bruidsvisagie op de trouwdag zelf op locatie.
*incl. verbruik van materiaal.

Vanaf € 349,- excl reiskosten en reistijd.

Bruidsarrangement compleet (Meest gekozen)

*Intakegesprek in de salon.
*Proef bruidskapsel en proef bruidsvisagie in de salon.
*Duur 2,5/ 3 uur.
*Bruidskapsel en Bruidsvisagie op de trouwdag zelf op locatie.
*Touch-up op locatie. (haar en make-up)
*Bridal Beauty bag. (Toillettas, wattenstaafjes, smint)
*incl. verbruik van materiaal.

Vanaf € 449,- exclusief reiskosten en reistijd.
Grooming bruidegom
Niet alleen als bruid, maar ook als bruidegom wil je er op je mooist uitzien. Bij een ‘grooming’ worden eventuele roodheden en plekjes weggewerkt, de wenkbrauwen mooi bijgewerkt en de huid gematteerd .Zonder dat er zichtbaar make-up is aangebracht, ziet de man er supergoed en stralend uit!
Vanaf € 30 excl. reiskosten en reistijd.
Touch up op locatie
Het is ook mogelijk om op je trouwdag een touch-up op locatie te laten doen. Tijdens de bruiloft, bijvoorbeeld na de ceremonie, kom ik langs om je make-up even bij te werken. Voor jou even een rustmomentje terwijl ik je make-up optimaliseer, zodat je klaar bent voor het eindfeest. Tijdens deze touch-up verzorg ik de oogmake-up, blush en lippenstift.

Wil je graag meer informatie over wat ik voor jou kan doen op jouw trouwdag? Neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.  
 
    @beautyyouelburg           info@beautyyou.nl           0525 74 40 54
 
 

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: