Lash Volume Lift
 

Wat is het, wimperlifting?

Bij een Lash volume Lifting worden je natuurlijke wimpers langer.
Je wimpers krijgen meer volume en je eigen wimperharen worden versterkt. Het resultaat: je krijgt langere, vollere wimpers die weken lang mooi blijven.

De wimpers worden gelift door siliconen pads.

Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden en is een mascara of wimperkrultang overbodig. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers en is bijna op alle wimpers toepasbaar.
En de wimpers kunne indien gewenst meteen worden geverfd.

Je zult versteld staan van het resultaat!

 
Waarom Mrs. Lashlift Pro?
Mrs. Lashlift Pro is de creme de la creme op het gebied van wimperlifting. Een snel systeem met een luxe uitstraling en de perfecte nazorg, welke een ware “boost” geeft aan je wimpers na een lashlift behandeling.

Deze boost komt voort uit de Mrs Lash lift 3 D Gold filler welke alle ingrediënten bezit om de wimpers te herstellen en om de wimperdichtheid en groei te bevorderen.
Vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een keratine behandeling. Op deze wijze houden we de wimpers gezond en kunnen we de wimpers voor lange tijd voorzien van een mooie krul zonder beschadigingen van de natuurlijke wimpers
Voordelen:
* Blijft 6-8 weken zichtbaar.
* Is onmiddellijk zichtbaar na de behandeling.
* Je hebt geen wimperkruller meer nodig.
* Je ogen lijken groter.
* Bestand tegen, douchen, transpireren, zwemmen en tranen.
* Voelt licht en natuurlijk aan.
* Niet schadelijk voor de wimpers.
* Je kunt gelijk je wimpers laten kleuren.

 
    @beautyyouelburg           info@beautyyou.nl           0525 74 40 54
 
 

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: