Recensies
 


Lieve Jacquelien, Hartstikke bedankt voor je mooie  bruidsmake-up. Het heeft de hele dag goed gezeten.


Beste Jacquelien, Je bent ene vakvrouw. En je hebt mij net dat beetje extra gegeven zodat ik kon stralen op onze dag. Nogmaals super bedankt.


Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze dag en Je gezelschap in de ochtend. Ik heb dat als heel prettig ervaren.


Hoi Jacquelien, Zo dankbaar. Mijn haar en make-up bleven de hele dag prachtig zitten En ik heb zoveel complimenten gehad. Super mooi hoe je dat bij mij hebt gedaan.


Ontzettend bedankt voor alles! Ik was superblij met de prachtige make-up.


Na een gezellig kennismakingsgesprekje begonnen we aan de proefsessie. Bij thuiskomst was het niet helemaal zoals verwacht. Ik stuurde Jacquelien een berichtje en ze was erg begripvol! Ik mocht nog een keer langskomen voor een nieuwe proefsessie. 'Geen probleem Alieke, jij moet je er goed bij voelen, dat is het allerbelangrijkste'. En dat ook nog eens binnen het tarief wat al stond. Service zoals Jacquelien het zelf noemde, en dat was het ook absoluut! Uiteindelijk ben ik erg blij met hoe het is geworden, precies zoals ik in gedachten had ? Bedankt voor je tijd en de prachtige make-up Jacquelien! Zeker een aanrader voor andere bruiden ?


Onze dag was helemaal super. Wij hebben genoten. Bedankt voor de mooie make-up en het mooie bruidskapsel.


We hebben zo'n onwijs mooie dag gehad en ook zoveel complimenten over mijn haar. Super bedankt!


Jacquelien is heel goed in haar vak. Niet alleen het haar en make up zitten perfect, maar ze heeft ook persoonlijke aandacht voor je! Kortom , het is fijn om zo'n spannende trouwdag te beginnen met haar!


Jacquelien heeft mijn make up echt perfect gedaan voor mijn bruiloft 1.5 maand geleden. Door omstandigheden kon de afspraak met mijn visagiste 2 weken voor de bruiloft toch niet doorgaan. Gelukkig heeft Jacquelien tijd voor mij gemaakt. Ze stelde mij op mijn gemak, luisterde goed naar wat ik mooi vond en kwam met goede aanvullingen! ?


Hi Jacquelien, heeel erg bedankt! We hebben echt genoten. Het was echt geweldig!?

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: