Hairstyling
 
Naast gediplomeerd visagist ben ik hairstylist. Je kunt ook bij mij terecht voor een combinatie van beide. Haar en make-up zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden als het gaat om de uitstraling van je gezicht. Een professionele make-up in combinatie met een mooi kapsel maakt je look compleet.

Allround hairstylist
Onder hairstyling valt het stijlen van haar in de breedste zin van het woord, denk hierbij aan het krullen, opsteken en het maken van diverse vlechten. Ik ben gediplomeerd allround hairstylist. Dit betekent dat ik alles doe op het gebied van hairstyling, maar dat ik niet knip of kleur. Je kunt bij mij ook voor visagie terecht.
Hairstyling kan zowel bij jou als bij mij op locatie, net wat voor jou het beste uitkomt. Belangrijk is wat jouw wensen zijn en dat jij je er als klant prettig bij voelt. Als de wens daar is, denk ik graag met je mee. Voor meer informatie over de hairstyling die jij wilt, kun je altijd contact met me opnemen.

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: