Over mij
 
 
Ik ben Jacquelien Koele
Ik ben gediplomeerd allround visagist en bridal hairstylist. Ik heb met veel plezier mijn ABONS-diploma voor visagie gehaald en heb vervolgens succesvol de opleiding tot allround hairstylist afgerond. Daarnaast heb ik de training bruidshairstyliste bij de Baron Academy gevolgd en ben ik gecertificeerd bruidshairstyliste.

Door mijn enthousiasme en passie voor het vak te combineren met de kennis en ervaringen die ik ruim 13 jaar heb opgedaan in de luxere cosmetica branche ben ik vaktechnisch op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van Visagie En Hairstyling .

Daarnaast werk ik als bruidsstyliste dat betekent dat ik je bruidslook professioneel kan verzorgen wat betreft haar en make-up. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, en je Bruidskapsel.

Ook voor een beautyworkshop of 1 op 1 make- up sessie geef ik je graag tips en advies om een stralend uiterlijk te creëren.

Tevens adviseer ik graag de zakelijke markt doormiddel van creatieve workshops en trainingen te geven. Ik kan u en uw team laten zien hoe je de meest zakelijke look van u en uw medewerkers creëert passend bij uw bedrijf.

Naast mijn werk als visagist en hairstylist begeleid ik als vrijwilligster workshops bij Look Good Feel Better. Dit zijn workshops uiterlijke verzorging voor mensen met kanker, de ervaring leert namelijk dat een verzorgd uiterlijk direct een beter gevoel geeft. Samen met vrijwilligers hopen we op deze manier mensen met kanker een positief steuntje in de rug te kunnen geven.

De mooiste versie van jezelf

Beauty You geeft jou een look die bij jou past. Ieder gezicht is anders en als visagist en hairstylist is het mijn passie om door middel van make-up een nog mooiere versie van jezelf te laten zien. Make-up zorgt voor een boost van zelfvertrouwen!

Belangrijk is wat jouw wensen zijn en dat jij je er als klant prettig bij voelt. Als de wens daar is, denk ik graag met je mee. Zo creëren we een mooi resultaat. Beauty You gebruikt alleen make-up en materialen van hoogwaardige kwaliteit om zo tot de mooiste resultaten te komen.
    @beautyyouelburg           info@beautyyou.nl           0525 74 40 54

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: