Make-up workshop Zwolle

 
Hoe bereik je de look die het beste bij jou past? Ontdek het in mijn make-up workshop nabij Zwolle, waar je leert hoe je jezelf van je meest stralende kant kunt laten zien. In deze praktische workshop krijg je hands-on ervaring in het aanbrengen van make-up die perfect bij jouw stijl past. We maken gebruik van de professionele producten van Make-up Studio, en je hebt zelfs de mogelijkheid om deze producten na de workshop aan te schaffen. Gedurende twee uur nemen we de tijd om jouw persoonlijke wensen en vragen te bespreken, met als doel een perfecte make-up look te creëren die bij jou past. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een workshop eruit kan zien, maar jij hebt de vrijheid om zelf de onderdelen te kiezen die jij graag wilt behandelen.

Persoonlijk en passend advies

Na het programma nemen we jouw wensen als uitgangspunt en stellen we samen een stappenplan op om je te voorzien van een grondig en persoonlijk make-upadvies. Tijdens deze stappen behandelen we verschillende aspecten, waaronder:
  • Heb je de juiste (basis)producten tot je beschikking? We bespreken welke producten het beste bij jou passen.
  • We gaan in op de technieken die je kunt gebruiken om de beste versie van jezelf naar voren te laten komen.
  • Ik laat je zien wat een nieuw product, dat mogelijk nieuw voor je is, voor jou kan betekenen.
Tijdens deze sessie ga je zelf actief aan de slag, waardoor je daadwerkelijk leert en de opgedane kennis direct thuis kunt toepassen. Deze make-up workshop nabij Zwolle kan zowel individueel als in groepen worden georganiseerd, ongeacht de gelegenheid. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Ook voor mannen

Steeds meer mannen gebruiken make-up om kleine huidproblemen aan te pakken, zoals donkere kringen, vlekjes of een glanzende huid. Hoewel make-up voor mannen nog niet heel gewoon is in het dagelijks leven, wordt het wel steeds meer geaccepteerd. Het is tijd om dit taboe te doorbreken! Mannen kunnen altijd bij mij terecht voor een frisse uitstraling met minder huidproblemen. Met slechts drie eenvoudige stappen kunnen ze een natuurlijke look creëren. Je bent van harte welkom bij de make-up workshop nabij Zwolle!

Over mij

Ik ben gediplomeerd allround visagist en bridal hairstylist. Ik heb met veel plezier mijn ABONS-diploma voor visagie gehaald en heb vervolgens succesvol de opleiding tot allround hairstylist afgerond. Daarnaast heb ik de training bruids hairstyliste bij de Baron Academy gevolgd en ben ik een gecertificeerd bruids hairstyliste.

Make-up workshop Zwolle boeken?

Wil jij nu graag deze make-up workshop nabij Zwolle boeken? Dat kan! Ik help jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Dit is ook een leuk idee om een persoonlijke make-up sessie cadeau te geven, zodat je gezellig samen kunt komen. Wil je graag meer informatie over wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Laat een bericht achter

Wil je meer informatie over mijn visagie en hairstyling of heb je een vraag? Neem dan contact met me op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Jacquelien Koele

Visagist en hairstylist

Wil je direct contact met mij opnemen? Dat kan telefonisch of per mail, ik help je graag verder!

    @beautyyou.jacquelien  

    info@beautyyou.nl

    0525 74 40 54

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: