Bruidskapsel Zwolle

 
Ben je op zoek naar het perfecte bruidskapsel in Zwolle om te stralen op jouw grote dag? Zoek niet verder, want bij Beauty You ben je aan het juiste adres! Ik, Jacquelien Koele, ben gepassioneerd en ervaren in het creëren van bruidskapsels in Zwolle die jouw unieke schoonheid naar voren brengen. Jouw trouwdag is een speciale gelegenheid en verdient niets minder dan de allerbeste zorg en aandacht. Laten we samen de magie van bruidskapsels in Zwolle ontdekken en ervoor zorgen dat je niet alleen jezelf blijft, maar ook straalt als nooit tevoren.

Proefsessie

Als bruidsstyliste gebruik ik alleen hoogwaardige producten van topkwaliteit, zodat jouw kapsel in Zwolle de hele dag perfect blijft zitten. Voordat jouw trouwdag in Zwolle aanbreekt, plannen we samen een proefsessie voor jouw bruidskapsel in Zwolle. Zo weet jij precies hoe je kapsel er op de grote dag zelf uit zal zien. Ik luister graag naar jouw wensen, zodat jij jouw bruidskapsel in Zwolle kunt invullen op een manier die helemaal bij jou past. Mijn doel is om jou een respectvolle en inspirerende proefsessie te bieden, zodat jij vol zelfvertrouwen naar jouw trouwdag in Zwolle toeleeft.

Jouw grote dag

Op jouw grote dag in Zwolle sta ik natuurlijk klaar om je te helpen met jouw bruidskapsel in Zwolle. Wil je dat ik ook jouw bruidsgasten voorzie van prachtige kapsels? Geen probleem! Bovendien bied ik je een touch-up aan voor jouw bruidskapsel in Zwolle, zodat je er stralend uitziet voor het eindfeest. En als extraatje krijg je van mij een Bridal Beauty Bag mee, waarin je alle benodigdheden vindt om jouw dag comfortabel door te komen, inclusief een haaraccessoire in dezelfde stijl, haarspeldjes en natuurlijk een kam. Voor al jouw vragen over bruidskapsels in Zwolle sta ik altijd voor je klaar.

Over mij

Ik ben gediplomeerd allround hairstylist en bruidskapsel specialist. Met veel plezier heb ik mijn ABONS-diploma voor hairstyling behaald en vervolgens succesvol de opleiding tot allround hairstylist afgerond. Daarnaast heb ik de training bruidskapsels bij de Baron Academy gevolgd en ben ik een gecertificeerd bruidskapsel specialist. Door mijn enthousiasme en passie voor het vak te combineren met de kennis en ervaringen die ik ruim 13 jaar heb opgedaan in de luxere cosmetica branche, ben ik vaktechnisch op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van bruidskapsels.

Bruidskapsel Zwolle nodig?

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van bruidskapsels in Zwolle? Ik werk al vele jaren als bruidskapsel specialist in Zwolle en blijf mezelf regelmatig ontwikkelen door cursussen te volgen. Hierdoor ben ik op de hoogte van de laatste trends. Dankzij mijn gebruik van hoogwaardige producten, zorg ik voor een prachtige look die bij jou past. Elk haartype heeft een andere benadering nodig, dus ik kijk goed naar wat jouw haar nodig heeft. Iedere bruid is anders, daarom luister ik graag naar jouw wensen en behoeftes. Samen creëren we een onvergetelijke dag. Ik help je graag jouw bruidskapsel in Zwolle perfect te verzorgen. Heb je vragen naar aanleiding van onze proefsessie? Ik beantwoord ze met veel geduld. Bij mij is iedereen welkom. Ik verzorg graag jouw bruidskapsel in Zwolle voor jouw grote dag.

Laat een bericht achter

Wil je meer informatie over mijn visagie en hairstyling of heb je een vraag? Neem dan contact met me op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Jacquelien Koele

Visagist en hairstylist

Wil je direct contact met mij opnemen? Dat kan telefonisch of per mail, ik help je graag verder!

    @beautyyou.jacquelien  

    info@beautyyou.nl

    0525 74 40 54

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: