Zakelijke visagie
 

Wist u dat…

Psychologisch onderzoek heeft bewezen dat mensen die veel aandacht besteden aan hun uiterlijk gezonder, langer en bovendien veel gelukkiger in het leven staan?
Dat uiterlijke verzorging direct invloed heeft op sales-resultaten?

Er zijn bedrijven die voor hun medewerkers een ‘lookbook’ opstellen, of te wel; professionele richtlijnen voor de uitstraling van de medewerkers in een bedrijf, om zo het merk en/of product een positieve boost te kunnen geven.

Uit ervaring binnen de Luxe Cosmetica weet ik hoe vrouwen, maar ook mannen zich zoveel krachtiger en succesvoller kunnen voelen door de juiste make-up/verzorgingstips toe te passen.

Beauty You wil graag helpen een positief uiterlijk te creëren voor iedereen, zodat je zelfverzekerder, professioneler en overtuigender overkomt op je afspraak . Dit geeft direct een positieve VIBE zowel bij de medewerker persoonlijk als voor de klant die tegenover je staat.
 

Je gezicht is je eerste visitekaartje

Mijn werkwijze
Doormiddel van creatieve workshops, trainingen of 1 op 1 sessies kan ik u en uw team laten zien hoe je de meest sales-minded look kan creëren om echt het verschil te maken voor uw bedrijf én ook voor uw klanten. Een Win-Win situatie!

Wat zou dit voor uw bedrijf kunnen betekenen? Het lijkt mij ontzettend leuk dit vrijblijvend met u door te nemen.
 
Online make-up sessie
Hoe zie jij eruit tijdens je Zoom call?

Wist je dat tijdens je online meeting je uitstraling voor 70% weg valt. Waardoor je er sneller vermoeid of flets eruit ziet. Ik help je graag professioneel zichtbaar te zijn met een look die bij jou past.

In een online make-up sessie van 60 min. Leer ik je vanachter je computer hoe jij een business ready look aanbrengt afgestemd voor een zoom of videocall meeting.
Of misschien heb je nog tips nodig voor je dagelijkse look. Dat kan ook in een online make-up sessie.

Jij gaat zelf lekker aan de slag met je eigen make-up producten. En leert in korte tijd een perfecte make-up look aan te brengen, waar jij je prettig bij voelt.

Ik help je graag.

 
Zakelijke afspraak?
Je wilt graag zelfverzekerd en professioneel overkomen, bijvoorbeeld wanneer je in het openbaar moet spreken of bij een sollicitatie. Je gezicht is je eerste visitekaartje, een goede make-up is dus van belang. De juiste make-up geeft je dan ook een professionele en verzorgde uitstraling.

Factoren zoals belichting en transpiratie hebben invloed op hoe jouw make-up eruitziet. Ik help je hier graag bij, zodat jij verzorgd en professioneel op jouw zakelijke afspraak verschijnt.
 

Over BeautyYou


Beauty you helpt jou de mooiste versie van jezelf te zijn. Mijn naam is Jacquelien Koele, ik ben allround Visagist, Hairstylist en Bruidsstyliste. Je bent bij mij van harte welkom voor je Bruidsvisagie, Bruidskapsel of een professionele zakelijke look .

Contact


t. 0525 74 40 54
e. info@beautyyou.nl

Social Media: